Nu är vi där igen

Pluggpluggplugg! Har man slackat på sitt "lov" så får man skylla sig själv om man får magsår och stress eller? Allt jag velat göra är ju att ta en paus från skolan för att hinna andas mellan alla dessa kurser, men de går ju knappt.
Jag måste verkligen ligga i. Det är skola, jobb och familjen, jag sätter familjen åt sidan känns de som och Theo som vill leka med sin mamma får inte riktigt det som han vill. Visst att man har haft lite mer tid nu med att sitta hemma och plugga, men vem vill göra det när det när familjen för en gångskull är lediga samtidigt och kan göra saker? Det måste verkligen varenda människa förstå, men inte skolan och dess deadlines...

Nej men nu ska vi inte vara sånna hörrni! Ville bara ventilera lite men nu ska jag köra på. Har kommit så långt som ett utkast på artikel samt analysen, så de är väl bara att skicka in de och hoppas på att man inte är ute och cyklar allt för mycket. Sen är det bara att kasta sig över de mycket roliga böckerna och texterna vi ska läsa också, yeey!

 

Jag lever än sålänge och hoppas göra de fram till sommaren också, med lite tur så ska de nog de med, haha!

(en korthårig och bekymmersfri Linn sommaren 09)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback