23/1

Sen sju har jag varit pigg och vaken idag, hur sjukt är inte de, jag är aldrig pigg då?! Jag somnade ändå rätt sent igår, så bra gjort av mig. Theo han frågade 17.45 om han fick gå in och sova, 17.45 är typ mitt på dagen för oss. De finns inte en tanke på att börja tänka på sängen vid den tiden, never! Men igår sa jag att de va okej för jag kände mig själv trött. Han somnade på tio minuter den lille parveln, så vaknade han kvart i sju så de är väl helt okej.
 
Jag lämnade honom på dagis vid elva så han får vara där en stund och leka medan jag fixar här hemma med städ och plugg. På fredag kommer de mesta kännas så lätt och skönt, för då är ännu en kurs avslutad och så är det en rolig kurs jag är inne i just nu. Började samma kväll med uppgiften, har väl aldrig hänt, haha. Så jag hoppas verkligen att den blir bra och att jag kan lära mig lite mer om de jag redan är intresserad av!
 
 
Nu är mitt lilla break här slut, dags att fortsätta!
 
 
 

Vad vore skolan utan klasskompisar?

Har suttit hela dagen med en artikel som ska skrivas och vara klar på torsdag plus en massa annat! Så idag har jag pressat mig hårt och känner att krafterna börjar ge vika..
Så tänkte jag på det jag skrev förut, att skolan skulle vara ännu tråkigare om jag inte hade mina klasskompisar. Alltid när vi ska göra grupparbete så måste vi vara SLIM, inget annat skulle ju gå? Och alltid så svävar vi iväg och pratar om allt mellan himmel och jord och har det så kul, det är så jäkla skönt att ha det så! Fatta va tråkigt annars att gå till skolan lyssna på en föreläsning och sen gå hem och plugga utan att prata med någon eller luncha eller bara vad som helst.
Så fick jag mail nyss med vårat grupparbete och skrattade till åt vad dokumentet är döpt till, haha. 
 
 
Nu kanske ni förstår mer vad jag menar med att vi har kul? hahaha.

En bild säger mer än 1000 ord..

Nu tänkte jag dela med mig av lite bilder från året 2012.
 
 
 
Theo mästerfotografen tog denna mästerliga bild!
 
Theo vågade rida på den lilla ponnyn Peter (engelsk uttal, tack!)
 
 
Hände lite på Solsidan
Ja va säger man, NBA nästa va?
 
 
Theo steker i biosalongen
 
 
 
 
Lars Wallins fantastiska klänningar, jag ville ha aaallt!
 
Modevisning på Attitude STHLM
 
 
Hängde med några gamla bekanta, haha!
 
LMFAO
 
Puss på 2012!
 
 

Nu är vi där igen

Pluggpluggplugg! Har man slackat på sitt "lov" så får man skylla sig själv om man får magsår och stress eller? Allt jag velat göra är ju att ta en paus från skolan för att hinna andas mellan alla dessa kurser, men de går ju knappt.
Jag måste verkligen ligga i. Det är skola, jobb och familjen, jag sätter familjen åt sidan känns de som och Theo som vill leka med sin mamma får inte riktigt det som han vill. Visst att man har haft lite mer tid nu med att sitta hemma och plugga, men vem vill göra det när det när familjen för en gångskull är lediga samtidigt och kan göra saker? Det måste verkligen varenda människa förstå, men inte skolan och dess deadlines...

Nej men nu ska vi inte vara sånna hörrni! Ville bara ventilera lite men nu ska jag köra på. Har kommit så långt som ett utkast på artikel samt analysen, så de är väl bara att skicka in de och hoppas på att man inte är ute och cyklar allt för mycket. Sen är det bara att kasta sig över de mycket roliga böckerna och texterna vi ska läsa också, yeey!

 

Jag lever än sålänge och hoppas göra de fram till sommaren också, med lite tur så ska de nog de med, haha!

(en korthårig och bekymmersfri Linn sommaren 09)


Det nya och gamla

Dag fem på det nya året och det känns ju helt okej med ett nytt fräscht år, som de egentligen alltid gör såhär i början men det ska väl avta det med om ett tag.
Året har börjat bra och jag hoppas verkligen att det fortsätter så, fast det hänger väl på mig vad jag gör av allt, ska tänka klokt och ta vara på de chanser som kommer.
 
2012 var väl ett ganska bra år om jag tänker efter? Kan inte ens komma på något längre tillbaka än augusti? haha. Så typiskt mig..
Men de året började väl med skolan antar jag, usch jag har verkligen inget minne som sträcker sig dit bort? Med tanke på de hände de väl inget speciellt heller. Sen när de närmade sig slutet på terminen i början av maj där så fick jag mitt älskade jobb. Fick ett sommarvik, mitt första sommarjobb, haha. Sen blev jag kvar och det kan inte vara bättre, trivs som fisken i vattnet och de blir ju inte sämre när man så ofta får höra att man passar bra där och att de vill att jag ska jobba mer där.
Med jobbet så har jag vuxit något enormt, trodde inte riktigt på folk som sa att man växer som människa av saker? Kände inte ens att jag vuxit när jag fick Theo, jag va ju samma Linn liksom. Men med jobbet nu, jösses vilket kliv jag har tagit måste jag säga. Är faktiskt stolt över mig själv!
 
Sen hösten och skolan började igen, har varit ganska tråkiga kurser tycker jag men de är tur att man har klassisar som gör det så jäkla värt att gå till skolan. Tog på mig en kurs på engelska som jag velat men inte vågat för att den är just på engelska. Knäppa mig, den här kursen har gett mig mycket tillbaka och jag är så glad att jag tog mig an den.
 
De är väl de största saker som hänt 2012, sen har det varit andra bra och roliga höjdpunkter. 
En vecka i sthlm med familjen, jag och Theo drog en "shop til we drop". Små utflykter med familjen. Blev ägare till min första bil. Theos första biobesök. Maskeradfest, LMFAO. Attitude STHLM med Linda. Lars Wallin "show" med BF kursen. Julfest hos Emma. Uppdaterade min tatuering.
 
Ja men de här året har ju inte varit så pjåkigt, nu väntar jag på ett grymt nytt sådant!
 
(Jag får återkomma med bilder i ett annat inlägg)