Då kör vi igen

Och så vaknar man upp ännu en morgon. Söndag idag då och de står kalas och jobb på schemat.

Idag blir de kalas för mig som fyllde år i torsdags, släkten kommer över så de blir trevligt. Måste bara kliva upp ut sängen och städa undan lite innan alla kommer.

Sen vid fem tiden är det dags att åka mot jobbet. Dom ringde mig igår och fråga om jag kunde rycka in lite såhär på söndagskvällen och de är ju klart kv ställer upp!
Jag och Linda skulle visserligen ha tjejkväll, men vi får skjuta upp de och så kompensera de lite en annan kväll. Hoppas att de inte gör alltför mycket Linda, jag känner mig så taskig?


Happy B-day!

Att gå upp klockan fem borde vara förbjudet när man fyller år, eller hur? Men så är det ju jobbet som kallar och jag får skylla mig själv egentligen. Jag kunde ha tagit bort denna dag men nej, jag jobbar hårt!

Jag slutar redan 11 så de är skönt de iallafall, då blir de att träna, hämta theo och sen hem och göra sig iordning för lite kalas. Men min släkt kommer på söndag, så de blir familj + vänner idag!


Nejmen Grattis till mig själv på födelsedagen!

Mitt 18-åriga jag på födelsedagen


Trötthet

Gomorron gomorron! Jag har kommit in i en tröttperiod känner jag, eller är de hösten som ställt till med detta?

Jag kan verkligen inte gå ur sängen på morgonen. Jag är alldeles för trött och har de alldeles för varmt och gosigt under täcket för att vilja sträcka ut ett ben i kylan i rummet.
Är det någon som har botemedel på trötthet hör gärna av er, är i stort behov så att säga!


Saturday

Vilken härlig lördag. Började med att jag fick en sovmorgon, kunde ligga kvar i sängen till närmare halv tolv, Theo var verkligen en ängel. Sen gick vi upp och käka frulle för att sedan hämta upp Linda och bege oss till Ica Maxi och handla med alla andra i denna stad (observera att jag använde en synekdoke, thanks anna-lena).
 
När vi handlat klart styrde vi mot Slagsta och hemmet. Plugg stod på schemat och ja, vi fick nog en hel del gjort skulle jag tro. Ska renskriva och lägga till lite onödiga ord bara så att de kan bli fyra-fem sidor.
 
Tog en matpaus och gjorde fanken hemmagjorda klyftisar, eller Linda gjorde dom, jag tar inte åt mig äran på den. Lövbiffen som vi skulle ha till såg inte ut att må så bra så vi tog korv istället, men de gick de med!
 
 
Sen slöade vi lite i soffan en stund, men hör och häpna, vi började plugga igen när klockan va sisådär 21.30. Fan va vi är bra alltså! Och nu sitter jag här själv och ska gå in och lägga mig i sängen och glo på film tills jag slocknar.
 
Nu vet jag inte om detta blev så sammanhängande men jag orkar inte korrläsa, haha. Godnatt!
 
 
 
 

Önskelista

Nu är det ju så att jag fyller år om sex dagar, så vad passar då bättre än att slänga in en önskelista? Detta är bara de lilla jag önskar mig, allt annat är också välkommet!


Ut nu igen

Ligger i min soffa och degar såhär nästan nattetid. Orkar inte resa mig för att gå till sängen och ännu värre, jag måste ut med jycken nu! Varför bor vi inte på markplan med uteplats?

Tänk Sally, hon är bra lättskött hon. Byta sand i lådan är typ de mest ansträngande man måste göra för henne. Sen att hon inte vill kela som Saki är en annan femma..


Varför?

Sitter på världens tråkigaste föreläsning! Oh my gaaard säger jag bara, pratar om spel och spelifiering. Går inte jag Textdesign?

Varför gick jag inte när vi hade rast? Slöseri på tid och tid är pengar som ni vet gott folk, så vafan gör jag här?


Fräscht

Jag är en ny människa, nästan iallafall! Gud va skönt det va att bli lite ompysslad idag. Jag känner mig så fräsch så jag vill aldrig ha smink i ansiktet igen, haha. Förstår inte varför jag dragit ut på tiden med detta? Men nu kommer jag vilja gå snart igen och göra en ansiktsbehandling.

Men smink kommer jag få ha i ansiktet snart igen ändå. Jag har nämligen en sminkning på make up store att ta ut innan nästa vecka.
Jaa, jag är så seg på de där. Borde ha gjort allt detta för längesen eftersom jag fick de för ett år sen, men som man säger; bättre sent än aldrig!


Bra start

Ligger i min säng och drar mig, satan så skönt de kan vara! Man vill ju inte gå upp på timmar. Men de är ju faktiskt så att jag har en son som inte tycker de är lika kul att ligga och dra sig i sängen, så man måste väl kliva upp snart.

Genom blänket på sovrumsdörren att döma ser det ut att vara fint väder idag också. De behövs lite solljus så man kan ladda upp batteriet för en ny vecka med skola/jobb.

Jag börjar veckan med lite lyx också, ska till spakällan och göra en 70min lång ansiktsbehandling. Bästa sätt att starta veckan och hösten med tror jag!


Worki work!

Blev en jobbhelg denna helg. Jag undrade just när dom skulle ringa in mig? Och så blev de både lördag och söndag. Men jag ställer mer än gärna upp!
Igår när jag skulle åka längtade jag nästan lite, känns ju bra eftersom de är viktigt att trivas på jobbet. Så de va kul att få jobba igen, visst de va bara en vecka jag va ledig men de kändes som en evighet, haha.

Idag blir en kort dag, slutar kl 12 och de är rätt skönt.
När jag slutat ska jag hem och hämta min bebis som sovit hos mormor inatt. Sen kommer Linda och vi ska försöka oss på lite plugg och kanske nått annat kul!


Påväg hem från jobbet 21.30 och veta att man ska tillbaka nio timmar senare..


Nu

Nu är de slut på friden här hemma. Jag förväntar mig de värsta så att jag förhoppningsvis kan slappna av efter jag hört vad som ska göras i denna kurs. Nu kommer jag liksom inte kunna komma hem och slappa som man gör när man jobbat. De här hänger med en 24/7 tills man fått ett slutbetyg.

Så i tio veckor ska man kanske gå runt och stressa. Men jag hoppas inte de blir så, men jag är beredd på de. Jag vill ju jobba också, så jag tänker ge mig fan på att klara allt oavsett hur trött och jobbigt de är, för i slutändan blir de ändå bra!


Nu jäklar ska de hända grejer!