Hemska dag

Igår trodde jag att jag skulle dö.. Vaknade och mådde lite halvdåligt, kände värk i knän, rygg, armbågar och nacke precis så som jag får när jag är sjuk. Så då kände jag att de va kört.

Efter en liten stund hade de gått över till lite illamående och ännu mera värk! Så jag har tillbringat över ett dygn i sängen med att försöka sova, inte de lättaste när de har stramat i ryggen när jag legat rakt, på sidan, på magen och alla sätt och vis. Fyfaan så hemskt de va!

Nu sitter jag uppe i soffan iaf och har ätit för första gången sen i fredags, wihoo. Känner mig bättre och imorrn kommer jag säkert vara återställd igen.


Bokmalen

Lördagmorgon, man borde ha fått sovmorgon och känt "skönt med helg". Men för mig är de inte riktigt så? Framför mig väntas plugg, då läsandes av två böcker som ska vara ut lästa på måndag. På toppen av de fyller Theo imorrn så de ska fixas här hemma med städ, tvätt och bakning.
De gäller att planera sin tid noga nu gott folk!

Ska satsa på att läsa ut ena boken nu på förmiddagen, har cirkus 100 sidor kvar av den. Sen är de bara att hugga in på nästa. Jag vet inte va som är meningen med att hetsläsa två böcker sådär, jag kommer inte ihåg va jag läst ens? Hur blir de då med två böcker i huvudet?


LMFAO!

Alltså hur kan jag ha glömt att skriva om maskeraden jag var på?! Första gången jag går ut och roar mig på bra länge och jag skriver inte om de, haha.
 
Nej men här i slutet av oktober så var det maskerad dags igen, som har blivit lite av en tradition. Alltid lika kul med maskerad och träffa på gamla vänner! Så detta år bjöd jag med Linda, kände att vi behövde komma ut och ha kul.
Så vi spåna och spåna på vad vi skulle vara för nått. Vi ville helst vara sammanlänkade på något sätt och de va rätt svårt att komma på nått bra som typ ingen aning varit. För man måste absolut vara orginell när man går på maskerad tycker jag. Efter mycket tänk och inget bra resultat kom det som en blixt från klar himmel: LMFAO!
 
Hur kul är inte dom liksom? De är grabbar som verkligen är min "humor" eller hur ska man uttrycka sig? Älskar deras outfits och danser, ja de verkar som kul typer. Så där spikade vi det och började vårat letande efter perfekta kläder och accessoarer. Jag tyckte verkligen att vi lyckades med vårat uppgift, att vara LMFAO fast liite mer kvinnliga då!
 
 
 

Lite tankar

Nu är äntligen denna vecka slut skulle man ju vilja skriva, men i mitt fall så är det ju inte de. Men ikväll är det iallafall ledigt och det ska spenderas i soffan med god mat, godis, familjen och x-factor, sen sovmorgon imorrn på de blir ju great! Börjar inte förren 12 imorrn så det är skönt faktiskt.
 
Idag har man varit på Eskilstuna kuriren och deltagit i en fokusgrupp. Lärorikt att se hur det går till, satt i ett rum med några medarbetare och pratade runt hur ens medievanor är och hur man tar in sina nyheter. När vi var klara fick vi biobiljett och ett spel, jättesnällt. Jag kunde ha gjort de "gratis", är kul att se hur saker går till på en redaktion och sen ska de bli spännande och se om de kommer ta till sig några av idéerna som vi ungdomar hade.
 
Svängde sen hem och hämtade ut mina kursböcker som kom idag, enda gången jag är spänd på att hämta ut kursböcker? haha. Men detta är ju så mycket mer än tråkig litteratur, de är inspirationsböcker, den ena är skriven av Alexander MqQueen de ni.
Dom är riktigt tjocka, men de betyder bara mer inspo, ska sätta mig ikväll och kolla igenom dom och låta idéerna flöda.