Massa plugg

Pluggar så ögona blör ska jag tala om. Min älskade Theopeo ville inte sova middag idag, han låg i sängen och kollade på film men jag hörde honom hela tiden. Tyckte de va konstigt för han brukar ju somna när han käkat lunch och ligger och tar de lugnt? Men efter ett tag satt han upp och då gick jag in till honom, då säger han: -Theo vill inte sova.. Klart han inte ska behöva sova då älsklingen!
Så idag på dan kunde jag glömma plugg. Så somnade han här runt nio tiden, då kunde jag äntligen sätta mig här framför datan och plugga. Har kommit lite mer än halvvägs på ena uppgiften, känns att jag är rätt bana iallafall.
Trodde inte att jag ens skulle kommit såhär långt så jag är nöjd. Nu ska jag bara klura ut vad jag ska skriva min Essä om? De ska handla om något inom detta område: Informationssökning och yrkesetik. Om någon sitter inne på ett bra ämne inom de tar jag gärna emot tips!
Nu ska jag nog avsluta för ikväll och lägga mig och kolla en ny film.

Kommentarer
Postat av: Susanna

hur en lärare ska agera gentemot sina elever när det handlar om vad man får använda sig av på nätet och inte och hur viktigt det är med källor.

2012-05-18 @ 07:51:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback