Ge mig kraft

Fyyy så trött jag är! Ligger i soffan och typ sover medan Theo sitter och leker bredvid. De är tur att han kan leka så bra själv, men jag tycker synd om honom.. Jag är världens tråkigaste mamma just nu!

Men jag har rätt att vara trött, jag har jobbat mån-fre i tre veckor på nätterna samtidigt som jag har varit uppe på morgonen för att ta hand om barn och skola.
Jag känner dock att det inte är de optimala just nu, jag vill ta vara på skolan och vara med Theo. Så nu lägger jag ner jobbet för nästa vecka och sen kommer jag bara ta enstaka dagar när jag känner att jag orkar!


Får se vad vi hittar på idag, Robert jobbar så vi får göra något själva, om vi (jag) orkar..


Hat

Jag är så jävla förbannad! För de är så kul att vara hemma medan min älskling är i Falun och bor på hotell!

Känns värdelöst, jag trodde hela tiden fram till typ två att vi skulle få en mysig kväll och dag för oss. Bara få komma iväg från stan och bo på hotell en natt skulle vara så skönt. Hade planerat hur morgondagen skulle se ut och allt..

Men nej, Linn ska ju inte få göra något i form av belöning! Han där uppe vill verkligen att jag bara ska slita ut mig antar jag?


Jävla skitdag!


Fortsättning på året 2011

Sådär, då tar vi och går igenom ytterligare några månader!

April

Jag kommer faktiskt inte ihåg så mycket av April? Inget speciellt hände, allt rullade på som vanligt här hemma.


Theo gjorde debut på gymmet iallafall

 
Vi va runt och tävlade lite med Saki och det gick superbra!

     


Maj

Denna månad la vi ner all tid på att hitta en lägenhet i stockholm. Vi blev medlemmar i alla möjliga bostadsförmedlingar och hörde runt med allt och alla. Vi fick komma på en visning som vi tackade nej till.. Vi va lite osäkra på området och avstod istället för att bli mer lockade om lägenheten va fin.

De blev varmare ute och sommaren va snart här, så de va en skön månad och Theo han bara växte och växte! Vi va runt i olika djurparker med Theo också och hade fullt upp med massa annat.

  
Juni kommer att innehålla så många bilder att vi tar de en annan gång!

Första delen av 2011

Nu tänkte jag dela med mig av året 2011, iallafall så gott som de går!

Januari

Det stora som hände i januari va att Theo började på dagis. De va en stor omställning som för oss som va vana med sovmorgon och att bara vara vi i familjen. Men de gick toppen, allt gick som på räls och Theo gillade det.
Jag blev också klar med min eng B kurs som jag läste på distans.
Såhär trött var man efter första dagen på dagis.

Februari

Värsta månaden för sjukdom. Alla tre blev däckade i magsjuka som kändes som att den varade i en evighet. Vi låg på madrasser i vardagsrummet för att slippa förflytta oss så mycket. Mest synd va det om Theo som fick sin första magsjuka och förstod inte alls vad som hände. Mitt i denna sjukstuga skulle vi packa ner hela våran lägenhet för flytten gick i slutet av månaden.
Utsikten från köket

Mars

Vi hade precis flyttat till Slagsta, lite lite mot min vilja. Men väl i lägenheten trivdes jag och gör fortfarande, stor. ljus och fin med mycket garderober.

   
Ser inte ut som på bilderna längre, men såhär såg de ut då.

Theo trivdes också i nya lägenheten och på sitt nya stora rum. Något mer intressant hände nog inte, jag va fortfarande hemma och sökte jobb, Theo gick på dagis och Robert jobbade på.
Sådär, jag tänker nog ta tre månader i taget. Så imorrn kommer de nog upp fortsättningen på 2011 för min del.


Nyåret 11/12

Här har det ekat tomt det nya året, så man kanske ska börja där?

Jag va som sagt bjuden till Emma och Micke, så dit åkte jag vid åtta tiden. Hade en väldigt trevlig kväll där med många nya människor.
Dom hade ordnat en frågetävling och gissa vem som vann? Jo mitt "lag" (vi blev indelade två och två), juste, Stina och hennes "lag" vann dom också. Vi skulle då få pris, alla undrade vad det kunde vara.
Sen kommer Micke in med fyra shotar med bäverhojt! Jag luktade på de och de stank aceton, men när alla räkna ner och de andra tog sin shot kunde jag inte banga. Så spiknyktra Linn drog en bäverhojt, de är jag stolt över.

Micke va iallafall impad och tyckte jag va en BB tjej (badboy tjej). Tur att man kan impa på någon iallafall, haha.

Senare blev de lite stolsleken och kortspel, hur kul som helst och tolvslaget kom fortare än blixten! När klockan slog tolv stod vi på balkongen och skålade in de nya året, som vi hoppas på blir superduper bra.

Åkte hem vid halv ett för att vara redo för dagen efter med Theo och så saknade jag Robert som jobbade!


De va det nyåret och jag tackar Emma och Micke för att jag fick komma!Jag hade på mig mina paljettshorts som jag köpte typ när Theo föddes.
Nu kom dom äntligen till användning!