Bilder från sommaren


Kämpa!

Nu är det snart dags, på tisdag börjar skolan igen. Jag ser inte fram emot den här terminen lika mycket som förra året vid den här tidpunkten. Men men, de ska nog ordna sig de med!
Jag har ju inte varit ledig längre än en och en halv vecka i sommar liksom, de är inte jag van vid, jag har aldrig haft ett sommarjobb. Så de är lite de som gör att jag inte ser fram emot skolan.

Sen när jag tänker på att jag gått i skolan hela året, jobbat natt samtidigt i dec, jan. Började jobba igen i maj och dessutom ha familjen så känns de kämpigt att det inte blir nått mer ledigt heller.. Nu ska de gå ett år till med plugg och jobb innan man kan ta ledigt.

 

Men jag ska kämpa och fixa de här nu, så är det bara!


Här igen!

Ja här har det ekat tomt ett tag nu.. Har inte haft lust att skriva en rad. Jag har inte så mycket lust till något alls än till de som verkligen behövs dvs jobb, familj och ..ja, inget annat? Har inte ens haft lust, eller vem fan har de? Ork kanske är rätt ord då, jag har inte haft ork att städa undan här hemma. Sommaren har mest sett ut som ett litet bombnedslag i vårat hem. Men jag orkar faktiskt inte bry mig så mycket om sådana saker. När jag inte jobbar vill jag vara med familjen och hitta på roliga saker, de behövs minst lika mycket som att städa, om inte mer?