Bustheo

Hämtade min lilla skruttunge innan sovdags på dagis så han fick sova hemma istället. Tycker de är bättre eftersom han får sova längre när han sover hemma. Här är det så lugnt och skönt, på dagis finns det barn som är ute och leker och barn som vaknar i vagnarna bredvid. Så jag tänkte att de kunde få vara skönt för honom att sova hemma.

Det var inskolning med en ny liten tjej som bara är en månad yngre änTheo och dom hade tydligen lekt jättebra med varandra. De tyckte personalen både var bra och roligt, de tycker jag med. Den som är mest i Theos ålder är ett halvår äldre, och som de verkar så leker dom inte så mycket med varandra.
Theo leker med alla, men hänger efter två buskillar ibland som är 3 år, så dom är ju lite större och då blir de ju lite vildare lekar.
Men när Theo är ute är han ibland med dom stora tjejerna, dom tycker om honom så mycket. Varje gång jag hämtar honom kommer dom och kramas med han. Dom servar honom med allt, så han behöver inte göra något själv.

De är jättekul att se och höra att de går bra på dagis, för det är så viktigt för mig. Jag känner verkligen att det är rätt dagis för honom!
Theo har upptäckt att man kan prata i telefon, han tycker de är så mysigt att bara sitta och lyssna när den andra personen pratar. För han själv pratar inte så mycket, haha.


Mmm.. magnum

Har fått ett beroende.. Magnum double chocolate i miniform. Jag har köpt typ hundra paket med miniglassar och jag äter bara hälften av dom eftersom dom andra i förpackningen är magnum double caramel och inte riktigt min favvo.
Jag käkar minst en om dagen men helst får de bli två. Klämde precis i mig en och skulle lätt kunna hämta en till, men måste tänka på morgondagen, måste ha en då annars blir jag galen!

Ja nej annars så rullar allt på som vanligt här hemma. Inget speciellet på lägenhetsfronten heller, lite tråkigt men så är det. Imorgon ska vi ringa Graflunds, hoppas dom har något eftersom dom bad oss att ringa på torsdag.
Annars är livet som vanligt här och jag börjar nästan se ljuset i svackan, de känns lite bättre iallafall men ännu inte helt hundra. Jag hoppas på någon drastisk förändring som kan göra att allt blir på topp!


Lägenhet, någon?

Är helt uppslukad av alla internetsidor med fastighetsägare osv. Medlem överallt, massa användarnamn, lösenord och gud vet allt. Kollar av mejlen en gång i minuten för att se om de kommit upp något nytt eller om man fått nå svar. Shit va de är ansträngande att hitta boende i sthlm..

Men är medlem på en sida där dom nästan lovar att man hittar en lägenhet på en månad. Det finns många bra små citat på sidan också från personer som verkligen har fått inom en månad. Men de ska väl vara våran tur de att inte hitta någon.

Nu när man är i fullgång att kolla lägenhet är det kanske dags att kolla jobb i stockholm också. Finns lite mer alternativ där än här i Eskilstuna om man säger så. Bara att börja ladda med ett bra cv och skicka iväg till olika jobb!(som sagt all hjälp vi kan få tar vi emot med lägenhet)

Bli stockholmare?

Varför är det så svårt att hitta lägenhet i stockholm? Visst har vi några krav, men ändå de borde vara liite lättare att hitta tycker jag.
För nu är vi inne på att flytta igen, va ju inne på de för nästan ett år sen också och va uppe och tittade på en lägenhet som vi kunde få faktiskt. De va en jäkla tur att vi inte va giriga och tog den bara för att de va den enda som vi hade fått svar om, för va vi hade ångrat oss! De va en skabbig lägenhet, visst skulle dom renoverna men ändå, och så låg den i en ganska halvdålig förort.

Helst av allt skulle jag vilja köpa en lägenhet i city, vi har ju så att vi kan ta ett lån på ganska mycket. Men trivs man inte vill man ju inte ha en lägenhet att sälja osv. Kanske köper vi en om vi hyr en först och trivs, sånt vet man ju aldrig?

Men om någon stockholmare läser detta och vet något hojta till!

Städgalning

Ligger i en nybäddad säng och magen kurrar.. Varför blir jag alltid hungrig den här tiden på dygnet? På dan idag har jag inte haft någon aptit, jag har bara haft fullt upp med att städa. Jag har verkligen städat som en galning.
Dammsugit två gånger, moppat golvet två gånger, dammat, diskat och tvättat, vilket jobb! Jag blev helt svettig av allt städande. Men de är de värt nu när de är  rent och snyggt och luktar gott.

Ja, nu börjar mina ögon att falla ihop, ska kolla lite på solsidan innan jag somnar också.. Godnatt på er!