Genom södermanland

Lilleman är på dagis och storman ligger och sover. Själv vill jag äta frukost men inte i min ensamhet, så jag får nog ta och gå in och väcka honom nu.

Igår va vi på utflykt igen, efter att vi hämtat Theo på dagis klockan två va vi inte hemma igen förren klockan åtta. Första stoppet va hemma hos Therese och Oscar för att hämta Therese och Isac, sen bar det av mot Hälleforsnäs och Lager 157. När vi inte hittade något kul där så bestämde vi oss för att åka till Vingåkers outlet istället.

Jag tror vi va i större delan av södermanland igår alltså, så nu är Theo en berest man, haha. Men vilka hålor de är, hur kan man bo mitt ute i ingenstans? Jag skulle få krupp! Jag tycker Eskilstuna är ganska litet, tänk er då Flodafors, dom hade inte mycket att erbjuda inte förutom en jäkligt fin kyrka.

När Vingåker va gjort åkte vi hemmåt igen, hittade inget kul där heller. Man blir alltid lika besviken alltså!
På hemfärden va de som att åka i vildmarken, vi såg ett 20tal dovhjortar (att de va dovhjortar visste vi efter att ha googlat svart rådjur) och nästan lika många rådjur. Inte pjåkigt sådär på en tisdagskväll.


I bilen

Kommentarer
Postat av: angie♥

sv: åh som oss då:D bara nalle puh tema hittills:P

2011-03-30 @ 11:34:24
URL: http://rockinjelica.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback