Gårdagensutflykt

Igår va familjen ute på utflykt, Roberts kusin ringde och frågade om vi ville med till strängnäs och kolla in lite affärer och de ville vi såklart. Vi åkte runt till lite olika affärer och kollade in va som fanns, jag själv hittade inte så mycket men de fanns en del till Theo. Han fick Toy story saker och lite kläder, de blev han nöjd med.

När vi va klara med affärerna skulle vi käka, men vi hittade inget bra ställe i strängnäs så vi åkte till stan igen och käkade här där man vet vad som är gott. Så tog vi med maten hem till oss och sen fick busungarna härja loss med varandra.
De är så kul att de bara skiljer ett halvår på Theo och Felicia, jag har inte sett honom leka såhär bra med ett annat barn. De syns på hans rum att de har vart två yrväder där inne, för de är saker överallt! Men de gör inget, jag tycker de bara är kul att han kan leka med någon.


(Trodde jag hade bilder från igår på dom två, men de va visst Robert. Va tråkigt! Men här kommer en annan på Theopeo)Kommentarer
Postat av: angie♥

sv: jo men kan verkligen rekomendera tomteland. när man e liten o fortfarande tror på sagoväsen ere ju mer känsla:) d har en jättemysig stugby där oxå.vilka fina nalle puh tavlor han har i sitt rum! vart e dem ifrån?

2011-03-29 @ 06:52:21
URL: http://rockinjelica.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback