Besatt

Sådär, då va även denna dag till enda, sköönt! Nu ska jag placera mig i sängen och slå på en film att somna till. Älskar att vi har tv i sovrummet nu, de bästa som finns ju att ligga i en skön säng och kolla på film.

Theo gillar också att titta på tvn i sovrummet, han hoppar upp där i sängen och pekar på tvn och då vet jag exakt va han vill. Han vill kolla på Toy Story 3!
Han har fått dille på allt som har med de att göra ska jag säga. Han har filmen, påslakanset, klocka, plånbok, leksaker, mössa, tröjor m.m. Han blir tokig när han ser nått från Toy Story och bara skriker av glädje och pekar på de. Ibland håller han så hårt i sakerna att man blir tvungen att köpa de för att komma ut ur affären, haha.

Han är ju bara föör söt min lilla älsklingskille, jag fattar inte hur mycket man kan älska någon så mycket? De är verkligen en sjuk känsla, jag kan titta på honom i timmar och bara beundra honom. Nej nu måste jag in och kolla på lilleman en stund innan jag ska lägga mig i sängen, saknar honom redan.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback