Dag två

Dag två på inskolningen och Theo sprang in innan jag knappt fått av honom kläderna. Han struntade i mig som stog kvar där ute i kapprummet och hängde av mig kläderna.
Han va inte de minsta blyg idag, han gick rakt på och tog sakerna han hade lekt med dagen innan. Han va inte hos mig en enda gång.

Sen kom de in några större barn och ville rita i rummet bredvid, då gick Theo med dom in där och struntade i att jag satt kvar i de andra rummet. Så han fick sitta på en stol berdvid dom stora barnen och rita lite han med.

Jag fick nästan tårar i ögonen när jag stog en bit bort och kollade på honom. Han såg så liten ut när han satt där på stolen och så tänkte jag, ska jag lämna honom här? Ska han sitta där utan mig sen och rita med alla andra.
Usch för mig men kul för Theo, han verkar ju verkligen tycka om stället och tur är väl de.

Efter en stund till kom resten av barnen in och alla började leka med varandra inklusive Theo, han tog för sig han. Dom lekte med ett garage med bilar i och han va med och tog fram dom och greja, sen gick han och kasta boll med några osv. Faktiskt kul att se att han klarar sig!

Imorrn är de på't igen. Bara vi inte är så trötta imorrnbitti så vi slipper stressa.


 

Kommentarer
Postat av: Anonym

vilken sötnos :) Ja det är bra mysigt att vara gravid fast nu börjar man längta så efter att få träffa den som gömmer sig därinne :)

2011-01-20 @ 22:28:21
URL: http://johannaty.blogg.se/
Postat av: angie♥

sv: vi kolla massa hus förra året men blev en lägenhet istället. så mkt kostnader som kom till då man köpte villa:/ nu bor vi här i några år till så har vi förhoppningsvis pengar till handpenning, lagfart osv då d e dags:)

2011-01-21 @ 05:59:12
URL: http://rockinjelica.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback