Vilken natt!

Ojojoj vilken natt! Precis när jag la mig under täcket och skulle till att blunda hör jag Theo vakna till. Visst han brukar gny till lite och rulla runt för att lägga sig bättre men sen somnar han igen. Men igår så, jaa då vaknade han med världens gråt.

Så ja jag gick upp gjorde ordning lite välling för jag trodde han va hungrig, men inte de. Och va han skrek och grät, shit jag gjorde allt för att han skulle lugna sig men de gick inte. Inget gjorde honom lugn.
Jag gav honom en alvedon för han är ju lite snorig så jag tänkte om han kanske hade fått lite feber. Han kändes inte så jättevarm men de va lika bra att ge honom.

Han bara fortsatte att skrika och de va läskigt för man fick ingen kontakt med honom, de va som att han sov för han blundade hela tiden. Han satte sig upp flera gånger men han blundade liksom.

Efter en timme, när klockan va halv ett så somnade han om igen. Visst de va bara en timme men han har aldrig vart såhär ledsen och otröstlig, så jag vet liksom inte va jag ska göra? Han gjorde ju inte ens så när han va nykläckt.


Jag hoppas på en lugnare natt denna natt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback