Stockholms helgen

Hemma från stockholm, kom hem igår men kände inte för datan då inte!
Har vart en sån bra helg så :)

Åkte upp på dagen i fredags, tog tunnelbanan direkt till hotellet och lämnade av våra saker. Hotellet va jättefint och mysigt, men rummen va inte som jag och Robert va vana vid. Så vi blev liite besvikna då.. Men eftersom man ska vara så lite som möjligt på rummet så gjorde de inget.

När vi dumpat av sakerna åkte vi in till stan för att käka och shoppa. Efter några timmar när vi hade shoppat klart var de tillbaks till hotellet och komma på va vi skulle göra på kvällen.


Senare på kvällen tog vi tunnelbanan till Medborgarplatsen för att hitta nått schysst ställe att bara sitta och snacka på, och de gjorde vi. Vi gick in på Chill, ett mysigt ställe där man både kunde äta och dricka. Vi beställde några drinkar och satt där fram tills stängning, alltså kl.1.

Men kvällen va inte slut där, vi fortsatte med tunnelbanan till Gullmarsplan för att träffa Roberts kollegor. Vi stog och pratade med dom ett tag och fick även se kvällens höjdpunkt där:
En tjej som sprang riktigt jävla fort in i spärren som vägrade att röra sig, så hon fastnade där och smällen ekade över hela Gullmarsplan :P Sen försökte hon kolla så att ingen hade sett henne, men de gick ju inte att missa, hahaha.

När vi va klara där började vi ta oss mot hotellet, fast bara med ett stopp till.. Burger King! Ja, så vi va väl tillbaka på hotellet runt halv fyra? Herregud alltså, så länge har jag typ aldrig vart ute :P

Men kul va de!


Ja, de va fredagen de.. berättar kanske om lördagen senare även fast vi inte gjorde så mycket?


   


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback