Utelåst

Va nyss med om världens trauma! Jag skulle ta ut Saki på den vanliga kvällsturen, så jag ringer upp min moster så hon stannar hos Theo medan jag går ut. Tänker att jag bara tar en snabbtur eftersom de blåser så jäkla mycket och jag börjar bli trött.

När jag gått min runda så ser jag till min fasa att portkoden inte funkar, hade inte en tanke på att klockan va så mycket. Känner i mina fickor efter nycklar, nej. Känner i mina fickor efter mobilen, nej!

Panikkänslan kom över en ganska snabbt, hur faan ska jag ta mig in? Hur ska min moster förstå att ja står utanför och inte kommer in? Hon kanske trodde att jag gick en långprommis?


Jag kastar sten och snö så gott de går, inte alls lätt när man bor högst upp. Ingen reaktion alls och jag känner ännu mer panik. Jag går ett varv runt huset för att se om någon tänker gå in/ut, icke.
Jag tänker att jag kanske får gå ner till hemköp för att låna en telefon, men jag kan ju inte hennes mobilnr så de va ganska kört. Jag går till andra sidan huset och försöker kasta ännu mera på fönstret men till ingen nytta.

Jag går tillbaka till porten och där, porten intill min står två unga killar och jag frågar i ren panik om dom har nycklar.
Nej de hade dom inte, men en som bor där skulle komma ner och öppna. Gud va bra tänker jag och blir lugn.
När sedan tjejen kommer ner och släpper in dom frågar dom om jag ska med in, men jag säger att de är till porten bredvid jag ska och om den som bor där inte bara kan öppna min port med sina nycklar?

Vet ni vad dom säger?
- Nej, dom har inga nycklar! Kasta snö eller få hunden att skälla. Sen går dom in!

Som att jag inte redan provat allt? Vilka jävla äckliga människor som inte hjälper en! Jag hade fan hjälpt någon in om de så va i huset bredvid eller längre bort. Hur kan man vara så okänslig?!


Jag tänker inte visa de minsta hänsyn till dom som bor där, punkt!!

(jag högg tag i dörren i sista sekunden, för jag kom på att min moster har en extranyckel så gick in däroch hämta den, annars hade jag förmodligen stått kvar ute nu)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback