Arger

Idag har jag vart riktigt jävla arg och ledsen. Jag hatar försäkringskassan, dom verkar ha något allvarligt fel med deras verksamhet och jag har lust att ta kol på alla där.

Men nu har jag lugnat ner mig, typ andra gången jag skäller ut någon preson sådär på telefon. Eller nej.. tredje! haha.
Jag blir sällan arg, men när jag blir de då blir jag de faan. Och denna gång behövdes de, att fanskapet inte kan fatta vad jag säger heller.


Dom andra gånger jag skäll ut folk va en på eskilstuna taxi som gjorde så att jag fick vänta på en taxi i ca en timme, och när han kommer så får jag inte åka med för jag har hund. Fast jag meddela klart och tydligt att jag hade de.
Hon som jag prata med fick sig en utskällning och jag ringde deras konkurrenter istället. Såå mycket bättre, han tog in hunden fast han va allergisk, han bjussa på godis och spela min favvolåt. Så om ni ska åka taxi i eskilstuna, åk taxikurir!

Tredje gången på hemkörningspizzagubben. Beräknade tiden va 38min, men de tog över en timme för honom! Jag va vrålhungrig och fick min mat kall, och jag värmer inte på mat som redan vart varm. Så jag ringde och han fick sig en omgång. När han lyssnade klart erbjöd han två gratispizzor nästa gång. Men de har inte blivit nån nästa gång :P


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback