Sjuklingen

Hejsan från en sjukling!
Jag har gått och blivit toksjuk, fast är nu på bättringsvägen. Bara för att jag förra veckan sa att de va jäättelänge sen jag va sjuk och glömde säga "peppar, peppar.."
Men de här är bara andra dagen jag är sjuk och jag börjar redan bli bättre och tur är ju de! Tycker synd om Theo när hans lilla mamma är sjuk och bara vill ligga och vila.

De läskiga va att de bara slog till på nån timme. Familjen skulle ut på promenad, vi skulle mata fåglarna i stadsparken och sedan gå vidare ner mot stan. När vi kommer till stadsparken (ca 10 min från oss) blir ja helt skakis och känner mig trött. Så jag säger till Robert att vi måste snabba oss ner till stan för att få allt gjort.
När vi kommer ner till stan är jag helt slut och vill bara sätta mig ner och vila.
Vi bestämmer oss för att ta bussen hem för att göra de lättare och på bussen vill jag bara lägga mig ner på sätet, usch och fy va dåligt jag mådde.

Direkt när vi kliver innanför dörren kastar jag mig på soffan får täcke och en filt över mig men fryser ändå! Så jag ligger och skakar i soffan och vill bara sova.
Inte kunde jag äta nått heller för att jag hade så jäkla ont i halsen..


Idag vaknade jag och mådde lite bättre, feberfri iallafall men fortfarande halsont och så mådde jag lite illa.
Men min mamma kom och hämtade oss eftersom Robert jobbar och jag inte kan ta Theo helt själv när jag mår som jag mår. Efter någon timme där hemma mår jag mycket bättre :)

Så nu kan jag äta och vara hemma själv med Theo, och de känns jätteskönt!
Nu ska jag sova för nu sover Theo, lika bra att passa på..

Kommentarer
Postat av: Frida

Åh vad synd, men skönt att du mår bättre nu.Vi ses snart. Kram

2010-01-23 @ 13:18:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback