När du får oväntat samtal..

Jag sitter och kollar lägenheter nu, vi vill gärna flytta fast vi trivs jättebra här! Men dessa trappor börjar bli jobbiga.. Snart är Theo jättetung och hur ska jag orka bära upp honom för alla trappor? Nej, vi kollar nu efter lägenheter på bottenvåningen, bra för Theo och hundarna.

Men jag kollar inte bara lägenhet här i Eskilstuna, jag kollar i Stockholm också och har hittat några intressanta där. Ska visa dom för Robert också så får han ringa och sköta snacket :PÅh igår fick jag en oväntad överraskning! Elin ringde enda från Canada och grattade mig för lilla Theo :) Vart jättechockad när jag hörde att de va hon, men de va jätteroligt att hon ringde.

Så kom jag på en sak.. vi kan inte ha dop förren hon kommer hem! Vi hade tänkt att ha de i slutet av april eller i början av maj, hoppas hon hunnit hem då!Kommentarer
Postat av: Elin Skurk Holmstrom

Namen vilken underskon bild du kraffsade fram pa mig Linn! :)

Jattekul att prata med dig Linn och att hora hur det gar med lille Theo och livet. Fasen, tank om vi hade kunnat se in i framtiden nar vi satt pa uppropsdagen i Gorans klassrum pa Arby. Ingen hade kunnat gissa att vara liv skulle se ut som dom gor idag. And I like it! :D

Helt underbara bilder pa dig och Theo. Alla lyckonskningar till er fina familj.Jag vet foresten inte nar jag kommer hem men jag vill verkligen verkligen vara med pa dopet. Daremot sa efterfragar jag inte att du maste vanta med att ha det bara for min skull... aven om jag vill! Haha! :)Du vackra. Ta hand om dig.

2010-01-15 @ 00:26:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback