Trötta ögon

Jag hatar känslan av att vara trött i ögonen men inte i kroppen! Man vill bara blunda och sova ett tag.
Så känner jag just nu, jag vill bara sova med ögonen ett tag inte med resten av kroppen :P

Jag har ju inte sovit så bra dom senaste dagarna, kan de vara därför kanske? Eller, de är bara så att jag har sovit lite, alldeles för några timmar för att vara mig. Visst, jag brukar vara tålig och klara sånt, men att vara gravid tar mer på krafterna än jag trott!


Idag va jag tvungen att gå upp i tid för att vara på förlossningen, där jag går på Aurorasamtal. Idag fick jag gå dit själv eftersom Robert jobbade och han inte orkade upp. Men de gick bra, lite svimkänningar när jag satt i väntrummet men annars så gick de bra!
Man pratar inte så mycket om just kroppen, bebisen, magen osv som jag tycker är läskigt. Utan mer om att vara positiv inställd, va jag har för funderingar och krav. För där får man ställa krav :P

Känner man sig inte bekväm med den barnmorskan man får kan man "byta ut" henne, haha, schysst att säga de då? De skulle jag aldrg våga, eller så är det just de jag kanske vågar när jag får ont och blir förbannad? haha. Man vet ju inte riktigt va som väntar en eller hur man kommer att reagera?


Nu ska jag vänta på att mamma ska ringa så vi kan åka ner på stan och kolla skor!


nya linnet, kanske inte syns så bra men ändå.. :P


Kommentarer
Postat av: Martina <3

guuuud, jag e helt förälskad i din bloggdesign..skulle du vilja göra min likadan? för jag har ingen aning om hur man gör. du får givetvis ett inlägg o länkar i min blogg :)

2009-10-22 @ 14:28:25
URL: http://martina86.blogg.se/
Postat av: shopalicious

Haha, ja men eller hur. Shopping håller ju de onda bakterierna borta. Självklart ska man shoppa ;)

2009-10-22 @ 16:51:09
URL: http://shopalicious.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback