Snart är det dags

4 veckor kvar, 4 veckor! Kan tiden gå snabbare än va den gör nu, nej de tror jag inte?
Gick in i vecka 36 idag, alltså är det inte långt kvar nu. Jag väntar varje dag på den där speciella värken, då man vet att nu är det dags!

Varje gång min mage börjar göra ont så väntar jag bara på att de ska ske, men samtidigt har det gått för snabbt. Jag vill inte föda än, den kan gott ligga kvar ett par månader till nu.
Jag har nyss vant mig med en mage, och visst att den kanske inte alltid är rolig att ha, men det är mysigt ändå.

Man kanske ska börja gissa vilket datum den lille kommer på?
Robert tror iallafall att den kommer i oktober, och jag tror innan de beräknade datumet (23e november). Men man kan aldrig riktigt veta? De är bara att vänta och se :)


Idag när jag va på stan va de många som intresserade sig för magen.
Tjejen i kassan på Bikbok sa att de va en gullig mage jag hade och undra när de va dags. Folk tror ju inte att de bara är 4 veckor kvar. Men hon i kassan sa att hon också hade en liten mage men ändå så födde hon ut en 4 kilos bebis :P haha. herregud!

Så va de nån mer som frågade när de va dags och tyckte de va coolt osv :P

Men så får man ju blickar från folk med, man vet inte vad de är för blickar, vissa kan man ju läsa av men andra inte? Men alla dom skiter jag i, för jag gillar min lilla kula just nu och jag tycker den är lite småsöt jag med :)
Är så himla glad att jag bara fick en liten mage och att jag bara gått upp i vikt pga bebis. Då kommer man antagligen vara i form direkt bebis är ute!


v36

Kommentarer
Postat av: Tess

Jag sattsar på den 29 november! Känner typ tre fyra st som föddes på det datumet :P haha! Måste vara nått speciellt med de datumet ;)

2009-10-21 @ 21:12:35
Postat av: Anonym

Lycka till med bebis! :) Syster min väntar sin kotte den 24, tyckte det var lite skojs att ni var så nära. Men din fina kula är lite mindre även om hennes inte heller är så stor :) Må gott! :) /Marielle

2009-10-21 @ 22:49:54
URL: http://kommaigen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback