Hundskrälle!

Jag orkar inte med någonting.. Faan va jag är trött, jag måste bara sova nu!
Jag är trött i ögonen eftersom de inte blev mycket sömn inatt 5-6 timmar bara.. Är trött i benen eftersom jag har sprungit runt i västerås för att shoppa, och jobbat nu på kvällen.. Är trött på mig själv eftersom jag har så kort stubin just nu..

När jag kom hem från jobbet så började såklart hundarna hetsa som alltid när man kommer hem, och vi håller på att lära dom nu att sitta eller ligga still tills personen i fråga söker kontakt med dom och inte tvärtom.

Så jag kliver in och ber dom sätta sig (dom är i köket med grindarna för), Saki börjar helt plötsligt skälla som en tok och jag ber henne vara tyst, så ska jag öppna grinden åt dom, då flyger hon upp med tassarna i mitt ansikte och river mig i munnen!

Snacka om att jag blev arg! Jag va hungrig trött och ville bara ta de lugnt, då börjar hundskrället skälla, hoppa och hetsa vilket mitt humör inte tål just nu. Så jag sopade till henne och bad henne lägga sig ner, gissa om hon blev rädd för mig.. Lilla Sakipaki som aldrig blivit rädd för matte.
Matte som alltid gullar och är på hennes sida när husse skäller va nu hemsk tyckte hon säkert? Men jag va tvungen också, hon ska tamefaan sitta still när man säger "sitt still" för de kan hon utmärkt.


Jag fick dåligt samvete direkt eftersom jag inte vill vara dum, jag älskar den där lilla jycken mycket, de är ju min bebis!
Så när vi kom in blev de lite godisjakt för dom två och de uppskattades :) Jag tror att Saki förlåtit mig men förstår att man ska lyssna på matte, för nu gör hon som jag säger direkt och prickfritt ;P hahaa.matte occh bebis saki! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback