Fladdermus

Fyfaan va tid de tog idag på jobbet fast de inte kom mycket saker.. Vi trodde att vi skulle bli klara innan tolv, men icke sa nicke! Men är man redan där kan man lika bra stanna ett tag.

Men fy vilken äcklig grej som hände idag. Vi började jobba som vanligt med att ta tomma kartonger och fixa ihop dom, mitt i allt när jag står och plockar med dom så ser jag något svart i ena hörnet av en kartong.

Jag trodde först att det va en liten mus, men neeej, jag kollade en extra gång och såg att de va en FLADDERMUS! Jag blev skiträdd och sprang till Johanna, så hon kom och kollade. Hon började ruska på kartongen och den åkte fram och tillbaka stel som en pinne. Så vi tog bort den mot kontoret och Johanna skulle precis sätta på locket, då börjar den fladdra och fräsa!

Oh shit va rädda vi blev att den skulle flyga upp mot oss, man har ju inte direkt haft sån när kontakt med fladdermöss förut. Men vi la på locket och bar ut hela kartongen på kajen, tog sedan bort locket igen för att se om den kanske skulle flyga iväg. Men de gjorde den inte, den låg bara och lät.. Den lät helskumt! Som nåt elektroniskt, den pep och sen vart de nån slags fräsning osv, helskumt lät de iallafall.

Nu kommer jag va helt nojig när jag ska plocka med kartongerna i fortsättningen :PHahahaha. Jag kollar på Roast på Berns, Magnus Betnér är ju så jävla rolig! Jag skrattade inte så mycket åt dom andra, men när Magnus kommer upp så börjar man ju skratta direkt! :P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback