Albin blev sjuk

Juste, i lördags va tjejerna över, jag bjöd på lite tacos och kladdkaka :) Man kan säga att de va födelsedags/inflyttningskalas. Jag är ju inte direkt på partyhumör, så de blir ingen inflyttningsfest! Som tur är vill inte Robert ha någon heller, så jag slipper de från hans håll också.
Vi hade det väldigt trevligt tycker jag, oh jag hoppas dom också tyckte de! Nästa gång jag bjuder över allihopa blir nog när bebis kommit och ni får komma på 0-års kalas ;P hahaha.


En tråkig grej som hände denna lördagkväll/natt va Albin!
Han började bete sig väldigt konstigt redan på eftermiddagen, så höll han på att flåsa och strecha hela kvällen. Men jag tänkte inte mer på de, tänkte att han slutar väl snart som alltid när dom gör konstiga saker.
Robert va inte hemma, så han ringde stup i kvarten och va orolig. Tillslut kom han hem, lagom tills tjejerna skulle gå som tur va ;)
Han ringde strömsholms djursjukshus och dom ville att vi skulle komma in direkt, eftersom de lät som magomvridning, vilket är akut och kommer man inte in i tid kan dom dö av de.
Så de blev ilfart mot strömsholm halv ett på natten!


Vi kom in och han fick röntgas, men de va inte magomvridning som tur va. Utan de va bara en massa massa mat i magen som inte kunde komma någonstans, de va totalt stopp! Magsäcken va en tredjedel av magen.
Han fick en spruta som gjorde att han skulle kräkas i 30-45 min, och de gjorde han! Fyfaan va mat, och han har inte ens tuggat de. De va stora morotsbitar som inte ens en häst skulle kunna svälja hela!

Vi satt där hela natten iallafall och va inte hemma förren kl.4!

Nu är allt bra iallafall, och vi ska sluta ge honom allt för stora saker eftersom vi nu har fått bekräftat att han inte tuggar sin mat! De blir barnmat hädanefter ;P hahahaa.


Kommentarer
Postat av: Jan-Banan

Nej fyfan, stackars Albin. Jag har så jävla dåligt samvete för att jag skrattade åt hans strech-övningar :( Du får klappa honom lite extra från mig.Tack för i lördags. Det var hur mys som helst :)

2009-10-06 @ 17:40:49
Postat av: sandra

jag fick inget sms om när det var i lördags, därför jag aldrig kom :P men ja var ändå iväg över helgen. men får ses snart :)

2009-10-06 @ 20:36:08
URL: http://striipped.blogg.se/
Postat av: Linda

Du har tur du som får en bebis -09 då så behöver du inte tänka på hur man ska säga det haha!

Sen får ni hålla er till år 2020, när man är en tjuga! ;D

2009-10-08 @ 22:01:33
URL: http://lindadahlbo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback