Allt är bara bra!

Glömde berätta hur de gick hos barnmorskan idag!
Jag gick ju dit själv, så jag va lite nojig över hur de skulle gå med stick i fingret och resten av grejerna man gör varje gång man kommer dit.
Men idag behövdes de inget stick i fingret :D Vilken lättnad!

Jag fick direkt gå in på hennes rum så hon kunde ta blodtryck, mäta magen och lyssna på hjärtljuden. Allt såg/lät bra, precis som vanligt!
Man blir glad när man får de svart på vitt att man mår bra och att den lille i magen mår utmärkt.

Idag gjorde hon en ny grej iallafall och de va att hon kände efter huvudet. Jag trodde jag skulle dö när hon sa de, för jag såg bilder framför mig hur hon tröck på magen och leta efter de lilla huvudet. Men de va ju inte alls farligt!

Hon la sina händer längst ner på magen, en liten bit ovanför ljumskarna och bad mig andas in djupt och andas ut sakta, och vips så säger hon: - Här mellan mina händer ligger huvudet! Helt otroligt att dom kan känna de så snabbt :P

Så bebis ligger som den ska, med huvudet neråt. Så nu vet jag va de är som bullar ut mot mina revben.. De är förmodligen den lilla rumpan sa hon! De hade jag nästan tänkt själv, för de är en liten rund "bulle" precis under revbenen som trycker på ibland. Så vet jag vart ryggen ligger och pressar på också :)
Jag brukar dra med fingrarna på ryggen på den.. eller, inte visste jag att de va ryggen. Men nu vet jag att de är det! Hoppas den tycker att de är mysigt/skönt när lilla mami "kliar" på ryggen. 


Mina ny inhandlade kläder, Älskar tightsen och pälsen<3

Kommentarer
Postat av: linda B

Sjukt snygg päls Linn!!! :D

2009-10-14 @ 17:34:45
Postat av: Tess

Jag måste bara fråga coh få ett svar. Hur ofta tar de blodprov i armvecket? Jag dör bara av tanken. eller räcker de med stick i fingret?

2009-10-14 @ 18:14:58
Postat av: e11e

jättefin päls, vart kommer den ifrån??? Svara gärna på min blogg så jag inte missar ditt svar ;)

2009-10-16 @ 01:49:17
URL: http://e11e.bloggspace.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback