Muntergök

Ska försöka vara munter, även i svåra tider!

Har fortfarande inte internet hemma, så när jag skriver så är jag hemma hos Robert. Är inte så ofta hemma hos honom längre, därför blir de dåligt med uppdatering! Har vart skönt att vara hemma lite nu, faktiskt! :P Tror Robert också tycker de har vart skönt att vara lite själv och med sina kompisar.

Så kanske jag har ett nytt jobb på G :D Så sköönt ska jag säga! Ett kvällsjobb så jag kan fortsätta med karamellkungen också, jag hoppas verkligen att de går vägen nu! Skulle bli så glad!


Har inte heller några nya bilder eftersom min kamera är urladdad, tyvärr! :/ska ta bilder imorrn och lägga in, jag lovar!


Kommentarer
Postat av: Annis

Jag hade inte direkt planera att träffa dig direkt så då skrev jag det där! Men om jag väl hade träffat dig eller sett dig hade jag gått fram till dig och sagt vartenda ord kan jag tala om, för jag är inte den som skickar andra eller är falks och lådsas som ingenting!! Det hade du visste gjort, Janna sa att du ville att hon skulle ta upp det.

2009-05-12 @ 21:20:49
URL: http://annisb.blogg.se/
Postat av: ida

linn strunta i alla som håller på o dummar sig. du vet vart vi finns och det är nog det viktigaste i dessa situationer! duvet vart dom som älskar dig finns och dom som aldrig kommer lämna dig! snart har du annat att tänka på.! jag älskar dig syster!

2009-05-12 @ 22:38:02
URL: http://idasahlberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback