Massa jobb

Jag sitter aldrig vid datan nu för tiden.. Jag har inte tid känns de som? Och om jag har det så gör jag andra saker istället!

Igår ringde chefen från de nya jobbet och sa att en kille inte kunde jobba längre och frågade om jag hade lust att hoppa in nu direkt? Visst sa jag, inga problem!
Så jag åkte ner på stan, skrev kontrakt och åkte och jobba senare på kvällen. De va skönt, ska jag säga.. Skönt att få jobba med arbetskompisar!
Visst har man arbetskompisar på Karamellkungen med, fast man jobbar ju liksom själv i en butik, aldrig är man två. Så igår när man kunde prata och skratta på jobbet kändes de hur bra som helst! :D Det här kommer nog bli bra förutom att jag har träningsvärk och förmodligen kommer att ha de innan jag lär mig hur man ska bära ordentigt :P haha.

Imorrn börjar Robert på nya jobbet också, spännande för honom. Men jag kommer vara så orolig att de kommer hända något, jag ska sitta uppe och vänta på honom hela natten, och så har jag sagt att han måste smsa en gång i halvtimmen så jag vet att han är vid medevetandet! :P


Nej, nu ska jag göra mig iordning. För nu ska jag hem och leka med Alicia, hon väntar på mig :)


Kommentarer
Postat av: Linda

vad har du för andra jobb nu då? :)

och vad ska Robert egentligen jobba med? låter farligt ;P

2009-05-19 @ 13:36:59
URL: http://lindadahlbo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback