Föräldrarträff

Ni skulle inte vilja ha mina ben just nu ska jag tala om.. Dom värker och känns svullna, fast dom är säkert inte de, men dom känns svullna :P
Igår va jag liksom inte still så mycket och traskade runt i några centimeters klackar halva dagen. De kanske inte är det bästa när man är gravid, men vafaan, man vill ju vara fin ibland!

Va på föräldrarträff/grupp igårmorse, rättare sagt kl 8! Hur tidigt som helst ju.
Jag kan ju säga att jag va den yngsta och de finns nog ingen som jag skulle kunna knyta kontaker med? Den som kom efter mig åldersmässigt va 25.. resten va nog över, för ingen annan ville säga sin ålder! haha.
Rätt trevligt fast de va lite stelt i början, visserligen va de mest barnmorskan som pratade men man fick ju berätta lite när hon frågade en saker.

Jag klarade mig dessutom genom hela 2 timmar av snack om saker jag ogillar, och en 30 min film om förlossningar! Jag trodde att jag skulle behöva gå ut flera gånger, men jag gav mig faan på att sitta kvar (ja, så skulle de vara lite pinsamt att resa sig och gå bara sådär).

Helt själv va jag dessutom! Käre lille Robert har haft en negativ inställning till den här träffen enda sen han vetat att de närmar sig. Han oh jag va med på de båda från början när vi skrev in oss. Men nu bangar han, och så va de så tidigt när han ska jobba natt. Han skulle få vara vaken i nästan 24 timmar om han gick med, men jag tycker att man kan offra sig ändå. Skulle nog jag ha gjort? ;P


Jaja, nästa vecka får jag gå själv igen.. Jag hoppas bara att dom inte ser ner på mig för att jag är där själv. Jag kanske ska dra upp att min pojkvän jobbar natt?Snart ska jag åka och köpa hårfärg med, har bestämt mig för en äntligen.. säger inte mer, ni får gissa eller vänta tills bild kommer! :)

   

Kommentarer
Postat av: Emma

absolut! bara kul :)! När vill du ta kort då? vill du passa på nu när det är grönt ute, då kan man ju vara lite lättare klädd o magen kommer fram mer osv :) sen kan jag gärna ta fler kort löängre fram om du skulle vilja det med :) Kan vara kul att ha när denär olika stora o sen även när bebben har kommit :)!

2009-08-29 @ 15:53:03
URL: http://babiidarling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback