Lugn och ro

Äntligen har jag lite lugn och ro.
Tycker att jag har haft fullt upp varje dag nu. Jobb och sen vart ute och farit så jag inte haft tid att sitta ner och slappna av ordentligt, men nu har jag det :)
Igår så va jag och Robert med mamma och johnny och käkade på Akropolis, de va gott gott. Sen åkte jag ochRobert till tunapark så jag kunde byta en tröja som jag köpt, den såg ut som ett nattlinne på, de tyckte Robert med :P så jag bytte den mot en snygg väska istället, kändes som en bra deal ;D hahaa.

Sen åkte jag hem till mig och hann inte sitta länge, för en liten stund senare kom Adde och Alicia upp till oss. Och eftersom jag va hemma stannade dom ett bra tag. Alicia säger ju hela tiden att jag är hennes kompis och att hon älskar mig, så sööt! :D
Så hon och jag lekte med dockor, vi va i lekstugan och målade i hennes målarbok. De är ju bra att träna, snart måste man ju hålla på så varje dag! Eller, ja, inte riktigt.. men om typ nått år?


Idag jobbade jag, usch, jobbigt börjar de bli också. Min rygg pallar snart inte mer.. Men jag står nog ut en månad till eller så?
Så idag åkte jag moppe för första gången på snart 5 år :P haha. faan va kul de är, men jag va lite rädd för va som kunde hända om jag ramla, hemska tanke!


Bilder kommer nog imorrn.. har nu batteri i kameran!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback