Träning

Idag tog vi äntligen tag i det, att gå till badhuset för att träna! :) Dock blev det inte direkt träning för min del, gick mest runt där i den varma bassängen, simmade lite och låg och sparkade lite bentag bara.
Jag kände mig inte helt bekväm med att vara runt folk endast iförd bikini med en mage som putar. Känns liksom fortfarande ovant att se sig själv med den, så när man vet att andra ser den.. nej, de kändes konstigt! :P
Konstigt kändes de också när den lille börja sparka och greja när man simmar. Och den har sparkat nästan hela dagen, de gjorde den igår med.
Den börjar ju bli stor nu och är kanske mer aktiv då?

Läste i min lilla gravidbok att den är hela 35 cm lång nu och väger ca 1,1 kg, de tycker jag låter mycket! Fast.. jag gick ju in i vecka 28 idag, så de kanske inte är så konstigt ändå? :P


Imorrn kommer money money in på kortet, och då ska vi åka till Lager 157, jag har ju aldrig vart där, men om jag känner mig rätt så blir jag besviken och komme inte att hitta något. Kanske ska tjata till mig en tripp till stockholm istället, måste faktiskt ha ett par mammabyxor nu, och strumpbyxor som inte finns i min storlek här!


Ja, nej.. vila nu inför kvällens arbete står på schemat!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback