sport

Nu har de slutat klia i shopping fingrarna, jag ska ju handla lite imorrn, så nu är jag lugn.. Men nu börjar de klia i mina hästfingrar..
Jag är ju en hästtjej i grund och botten! Jag började rida på Ekeby ridskola när jag va 2 år, jag tjatade redan då på mamma om hästar. Så hon tog mig till så kallade kvartslektioner för småbarn, och där skulle jag rida varje söndag tills jag va 6 år och fick börja på riktiga lektioner. Och jag skulle alltid ha samma häst, annars gick jag därifrån :P haha. Jag kommer ihåg han så väl.. Patrick hette han och va jäättefin! :)
Sen började jag rida på riktig när jag va 6 år och red enda tills jag gick i 7an tror jag? Då va jag tvungen att välja.. mitt svåraste val tror jag? Basket eller hästar?
Jag gillade ju både så mycket, men så valde jag basket eftersom de är en lagsport och jag redan hade kul med alla i laget :) Så ridningen åkte upp på hyllan..

Men nu då.. nu har jag slutat med basket fast jag inte egentligen vill? Jag vill börja igen, och jag vill även börja rida igen!
För nu kanske de skulle gå att tajma ihop allt?
Jag ska nog ringa till min gamla ridskola Ekeby och kolla upp saker.. för jag kan ju inte börja en nybörjar grupp? :P hahaha.

Här är alla hästar som är kvar på Ekeby från när jag gick där! Vilken Lycka att börja där och rida dom igen :)


       

Kommentarer
Postat av: sandra

jag red också när jag var mindre =) minns min favorithäst, capri. kommer du ihåg honom? =P

2008-09-24 @ 15:25:39
URL: http://striipped.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback