snart

Sådär, då har man kollat klart på hela säsong 1 av gossip girl! Gillade den extremt mycket, hoppas att säsong 2 blir lika bra :D För då blir Linn glad!

Om bara 5 dagar fyller jag, om man inte räknar samma dag man fyller? :P hahaha. Men iallfall, de är inte långt kvar.. Jag hoppas att man får de man vill ha, annars är de ju inge kul? Har inte önskat mig så värst mycket, som alltid.. men något vet jag att jag får ändå! haha.

Och om 7 dagar så är det... Min och Roberts 3 årsdag! :D Jag har kommit på en present att ge honom, och jag tycker den är perfect!

Och om 11 dagar så åker jag och Robert upp till stockholm och stannar där hela helgen. Vi ska ha de så bra och så mysigt! :) Och jag ska shoppa, så jag ska shoppa! Jag har inte inhandlat något nytt på typ tre veckor? De är ju sjukt.. Allt för att spara mig till sthlm. Så duktigt gjort av mig alltså :)


Skickade iväg inbjudan idag också, hoppas att alla fick de och kan komma!
Älskade du!

Kommentarer
Postat av: sandra

hej!

jag fick din inbjudan. en av mina andra vänner fyller idag så de ska fira honom på lördag precis samma tid som du satt :P men jag tänkte att jag kommer över till er båda. det blir rättvist :) är det fest hemma hos dig eller hos robert? för om det är hos robert har jag nära till dig från niklas, för jag har för mig att robert bor vid statiol vid vasavägen? :) du får ge mig adress vilket som :)

2008-09-22 @ 13:24:14
URL: http://striipped.blogg.se/
Postat av: sandra

jaha okej! men självklart kommer jag till dig. har ju blivit bjuden nu :) kan ju åka till honom senare, kanske runt tio taget eller så. :) du får ge mig adressen :D

2008-09-22 @ 15:58:06
URL: http://striipped.blogg.se/
Postat av: sandra

föresten, den rosa klädkoden. betyder det något klädesplagg eller kan det vara något i håret eller något annat? :)

2008-09-23 @ 09:25:53
Postat av: sofia

sv: jo de tycker jag med. äter ju massa anant också. typ pizza/skräpmat någon gång i veckan och så där. Så tränar jag inte änns. Ja vi får betäma dagar och tid istället det är lätare =)

2008-09-23 @ 17:12:05
URL: http://fotini.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback