panik

Det är en Linn i chocktillstånd som skriver nu...
Idag upplevde jag den mest traumatiska händelsen i mitt liv!
Jag vet inte ens om jag orkar skriva nu..? Har så jävla ont i magen, vill bara sova! Ska försöka skriva ner de mesta nu..

Jag stod och rensade Roberts garderob, och hundarna va ute i vardagsrummet.. allt är precis som vanligt! Sen hör jag att Saki börjar skrika, som att hon har gjort sig illa så jag springer ut i vardagsrummet och kollar. Då ser jag att Albin står över henne och visar tänderna, och då tror jag att dom har börjat bråka på allvar så jag börjar gråta och skrika hysteriskt! Jag går fram och försöker sära på dom, men de går inte för jag ser att Albin har fastnat i Sakis halsband.. Jag drar och skriker att dom ska lugna ner sig men de går inte! Saki blir så rädd för Albin att hon kissar och bajsar när hon ligger ner och har Albin över sig! Jag kan inget göra! Jag fick världens panik!

De enda jag kan göra är att skicka ett sms till Robert och skriva ring. Dock ringde han två sekunder senare men jag kunde inte prata.. jag bara skrek och grät! Jag hade panik, jag kunde inte göra något!
Det enda som for igenom mitt huvud var att någon av dom kommer dö.. för de va inte längesen jag läste att de va en hund som dog när han lekte med en annan hund och dom fastnade i halsbandet!


Som tur va kom hade Robert precis kommit hem till stan igen och va i årby, så han kunde snabbt ta sig hem! Fatta om de hade hänt bara 20 minuter innan.. då hade inte han vart i stan..


Albin lyckades ta sig loss iallafall, och jag vet inte hur länge dom höll på jag va i chocktillstånd och de fanns ingen tid för mig! Han va blodig på hela ena sidan av ansiktet, halsen och benet.. Saki såg man inget på, hon är ju svart!
Ja, sen kom Robert hem och lugnade mig och hundarna.. och ingen kom till skada!
Albin har bara lite sår i tandköttet men inge farligt, för han käkar så glatt så.. och tur är väl de :)


Nu orkar jag inte skriva.. för jag är fortfarande i chock och har ont i magen.. Och jag vill aldrig vara med om de igen!


Kommentarer
Postat av: sofia

fy fan vad äkligt :O

2008-09-24 @ 19:11:02
URL: http://fotini.blogg.se/
Postat av: sandra

ne gud va läskigt.. =/ ja tyckte de va han på bilden=)

2008-09-24 @ 19:41:41
Postat av: janna

usch vad hemskt

2008-09-24 @ 23:20:34
Postat av: Cattis!

Gud va hemskt :(

2008-09-25 @ 19:09:10
URL: http://mammacatrin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback