lugnare

Usch, jag är fortfarande chockad efter igår.. Jag spelar upp händelsen gång på gång i huvudet.. de är så läskigt! Och jag hör hur dom skriker, skäller och morrar på varandra, detta kommer bli ett men för livet..
Jag vågade knappt gå innanför dörren nu när jag kom hem, för Robert är inte hemma så tänkte jag bara på hur jag skulle se dom "bråka" i vardagsrummet, nej usch va hemskt de va!
Albin verkar må bra nu iallafall, eller de gjorde han dirket efter med. Han kom ju fram till mig och viftade på svansen! Saki däremot är lite konstig.. men förstå, hon är bara 6 månader och fortfarande valp, så får hon vara med om detta! Usch!

Hon dreglade blod hela kvällen igår, och hennes ena ögonvita är helt röd av blod.. de ser så läskigt ut! Hon ser ju ut som värsta slagskämpen.. Men de man inte dör av blir man starkare av, så jag hoppas att hon blir en superhund nu! :)
Hon är en så tuff tjej, hon är inte rädd för något den lilla tösen.. så det här kommer hon säkert bli tuffare av!
Och har hon blivit "förstörd" på något sätt så hon inte kan bli skyddshund har vi kvar henne ändå har vi sagt, vi lämnar inte bort våran mys Saki Paki :D
Bild 1. Sakis 4 månaders dag! Bild 2. Kvällen efter hon kom till oss! Bild 3. Dagen efter hon kom till oss
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback