helgen

I lördags va de ferreperre hemma hos Elin för att fira hennes födelsedag och en liten avskedsfest för henne och micklan som åker iväg! De va trevligt, längesedan man va på en förfest med lite olika personer.
Sofia och jag gick till nybron senare, men där blev jag inte långvarig, för jag ville ju ha skjuts hem och Robert kunde bara komma och hämta mig en viss tid. Men de gjorde inte så mycket för mig, jag tycker de är skönt att komma hem till älsklingen! :D Hoppas Sofia att du klarade dig utan mig :P hehe.

Igår va jag, Therese, Ida och Tove på beautymässan också :) Fick nog lka mycket saker som jag fick i fredags :P hahaha. Denna gång såg vi dock bara Daphne som var och fixa frillan hos Bobby :P hahaha.
När vi åkte hem så gick vi in i världens bästa godisaffär, godis gallerian tror jag de hette? Skiit mycket godis, och hur bra som helst! :D Tillomed chokladkakor i lösvikten, de va niiice! :D
Så nu har man godis för ett bra tag kan jag säga!/Grattis Elin måste jag också säga! :D


Kommentarer
Postat av: Fru Evelina

kika gärna in tävlingen på min blogg, du kan vinna en fin skinnväska!

2008-10-27 @ 14:51:07
URL: http://evelinas.blogg.se/
Postat av: Hannah

Jo men det är sant. Långa passar bättre i allt eftersom de är mer designade i original storleker (långa modeller). Det är ju så det ska sitta liksom.. Hoppas min pälsjacka som skall komma snart sitter bra. Jag har väntat en månad på den nu, jätte störande!

2008-10-27 @ 18:33:50
URL: http://hannahborg.blogg.se/
Postat av: Hannah

Indeed :)

2008-10-28 @ 17:32:14
URL: http://hannahborg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback