tatuering och skor

Attans ska jag säga, jag missade Robert och när han led! :P Jag tog precis ut cykeln från källaren och så ringer de, då är det han och han säger att han är klar! Typiskt!
Men den blev fin iallafall :) Den passar på Robert, för själv hade jag ju inte valt en drake eller så! :P hahaa. Men den passar honom bra och är bättre än en tribal.
Man blir ju så sugen när man ser den nu, men sen tänker jag  på hur ont de gjorde med den sista.. och då tappar man lusten lite faktiskt! Men de kommer komma en till, de är jag nästan hundra på!
Sen ska jag nog åka hem till mormor ikväll och kolla i hennes skoförråd! När jag fick mina svarta pumps nu när jag fyllde så sa hon: - Men jag har ju nästan ett par likadana?! Eller, jag har mer än en hel papperskasse med högklackade skor!

Så nu vill jag dit och kolla läget i hennes skosamling! :D Hon har faktiskt väldigt bra smak min mormor!
Jag har fått två koftor och en tunika (nya) av henne på en kort tid nu, och dom är jättefina faktiskt! Dom används också, så då borde ju skorna vara snygga!

Jag ska åka dit med mamma senare, för jag ska ändå sova hemma inatt. Jag måste packa ordentligt, för de blir ju inte bara två ombyten om man säger så! :P hahahaa.

 

bästaste du!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback