topp

Idag är humöret på topp! :D Känner mig så glaad!
Visserligen vaknade jag kl.6 för att Robert skulle upp och jobba, men de gjorde inte så mycket.. Jag somnade om ganska så snabbt :P hahaa. Och gullig som han är så gjorde han en macka till mig, men jag sa: Nej, jag vill inte ha! Va taskig jag känner mig :/ Men klockan va typ halv sju, jag sov och jag kan inte äta på morgonen! Så förlåt älsklingen!

Nu sitter jag här och lyssnar på bra musik, partymusik, och då blir Linn glader! :D
Men jag ska möta Sofia vid 12 på stan, så jag borde göra mig iordning nu, men jag vill bara dansa liite till och så ;P hahaha.

Lyssna bäbistjej, jag har en motorbåt..


min min min<3

Kommentarer
Postat av: Sojung

härligt med lite partymusik!:)

2008-07-11 @ 11:08:42
URL: http://sojung.blogg.se/
Postat av: Veronica

Åhh vad härligt att vara på topphumör :)

2008-07-11 @ 11:10:39
URL: http://virre80.blogg.se/
Postat av: H.E.R.T.i.G.i.N.N.A.N. af Uppsala

vågar du göra kärlekstestet i min blogg? skriv ner 3 olika namn så räknar ett medium ut vilken du passar bäst med. Även vissa av hans egenskaper kommer att beskrivas för dig. Jag kan inte fatta att det fungerade så bra på mig och så klockrent.Du kommer dessutom att möta dem inom en vecka pga av detta test. Jag skrev in en kändis namn och jag mötte honom i går. Jag skrev in Jan Guillou och i går fick jag ett mail från honom då han av en slump hade hittat min blogg. Jag ska träffa honom nästa vecka på TV huset i Stockholm. mediumet talade om att jag skulle få kontakt vilket jag fick för Jan Guillou pratade till mig som om det vore förutbestämt. Mycket märkligt men sant, är du beredd?
Nu när jag tänker efter borde jag har skrivit in dröm mannens namn, fan att jag inte gjorde det.

2008-07-11 @ 11:12:56
URL: http://veckomagasinet.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback