19/2 - 08

Jag har vart lite seg på att uppdatera, men de är bara för att jag är hemskt seg just nu!

Kan ju bara säga att Sofias och min grymma förfest va bara en bra början på en superrolig kväll ute! :D
Fyfaan va jag skrattade! Jag tappade örhängen, hårspännen, låg på dansgolvet ett tag och vette fasiken allt de va?! :P men de va huuur kul som helst! :D
Jag va ju inte lite full heller efter att Sofia tvingat i mig hennes halva 7.0 a när jag redan hade druckit två cider på alldeles för kort tid! :P Så de vart en riktigt full kväll ;D

Söndagen spenderas med Sofia den med, vi solade, tog en låång promenad med Rufus och gick hem till mig för att äta, men då bestämmer vi oss för att dra ner och käka på American Pizza, i våra urtjusiga kläder, jag lovar att jag såg ut som en kille, jag hade håret instoppat i mössan, en stor dunjacka och ett par jättestora adidasbralls :P hahahaa. Efter de gick vi hem till mig för att kolla på film, men oj så tekniska vi är.. inget funkade?!
Efter någon timme frågade Robert om vi ville komma över till han och kolla film, då gick vi dit och sen blev vi kvar där över natten!

Oj så mycket vi har skrattat :D Jag kommer inte ens ihåg hälften av de vi har sagt?

Jag: -måste man ta av sig linnet när man äter?

Jag när vi tittar på King Kong (vi skulle typ säga saker som dom i filmen kunde säga): -Spring du bara, jag gillar snabbmat!


Ojojoj så kul de kan vara! :D

Nej, nu ska jag hoppa i badet, heeejs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback