irritation

Va på bio igår med älsklingen! De va mysigt, första gången bara han och jag på bio :P hahaa. Vi träffades på stan, gick till godisland och sen till mcdonalds för Robert va lite hungrig, men dom jävlarna kan ju aldrig göra nått rätt.. de är jättelite folk och deras jobb är inte så svårt, men ändå måste dom alltid göra fel!

Robert beställde 2 cheesenaturell, de är enbart en ostskiva på, hur svårt låter det att göra? Han betalar och hon i kassan säger inget, utan bara: -nästa!
Jaha, tänker vi.. då väntar vi väl.
Vi väntar och ser att dom fyller på med nya cheeseburgare, får vi nån? Nej! Vi ser att det är en naturell som ligger där, hon tar den och lägger den vid sidan om och säger till killen som gör burgersen: - de skulle vara två.. Så han kunde inte ens göra två ynka hambugare med bara ost! Men vi får inte heller den andra? Kan dom inte vara trevliga och ursäkta sig för att vi får vänta i en kvart på nått så litet?
Så Robert han bara går ut, men jag tycker rätt ska vara rätt så jag säger lite irriterat: - kan jag få våran hambugare?!
Hon: - men den andra är inte klar?
Jag: - de skiter vi i, vi orkar inte vänta.. Kan jag få hamburgaren!?
Hon går och hämtar den och ser att de ligger en till där och ger mig den också, jag säger tack med en ganska så irriterad röst!

Faan va jag är trött på dom som inte kan vara trevliga eller göra sitt enkla jobb!


Arn va iallafall jättebra! :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback