fest och trasig tröja

Fasiken så skönt det är att inte vara bakis! :P Hahaha. Idag vaknade jag vid 10 och mådde finfint :) Visserligen blev de inte så mycket igår, lite cider bara. Men de räckte för att få fart på de hela!
Vi förfestade hemma hos Sofia, där jag, Sandra och Patte va. Spela ölspel, dansa och snacka lite, sen gjorde vi en till grej jag inte vill skriva här.. Men Patte gillade de kan jag säga ;D hahahaa.

Vi gick ner till stan vid halv tolv tror jag, och gick till nybron. Och väl där nere så har min tröja gått sönder.. min nya tröja, jag jag då endast haft på mig i 2 timmar kanske? Jag skämdes som ett djur där inne, jag gick med armen för hela tiden, de va liksom dragkedjan på sidan av tröjan, så de va ganska lätt att dölja om jag hade armen för, men de va ju inte så kul att gå runt och se stelopererad ut.. så vid 1 såg jag Robert gå förbi nybron så jag ropade dit han och så gick jag med han och alex hem.
De va faktiskt skönt att komma hem i tid, vid kvart i 3 låg vi i sängen och kolladepå tv.. hade jag vart ute till 2 så hade jag typ vart hemma den tiden, så de va skönt att vara hemma i tid :)


Jaja, de va iallafall kul igår, mycket skratt som alltid! :D hahaha. (sofia har bilder, så får väl be om några sen)

Mitt allt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback