helgen

Jag är inte så bra på att skriva här...ska försöka bättra mig ;) haha.

uscha, nu är helgen över, och en hel lång vecka tills nästa!

Ifredags åt jag, natalie och sofia på ming palace, sen gick vi på bio (allt om min buske). Den va faktiskt rolig :D skrattade ett antal gånger :D

sen har jag spelat två matcher också, man kan väl inte säga att det gick toppen men alla spelade bra och gjorde sitt bästa! Vi va ju trots allt bara 8 spelare sista matchen!
Så nu är jag totalt utmattad, och kan knappt röra mig :P

Ska till stockholm snart, ska bli så skönt att få handla av sig ;P haha.

Ska nog försöka få tag i älsklingen och kolla om vi ska hyra film ikväll, orkar inte göra så mycket mer...kommer faan att somna snart...


Måndag

172923-1
Arthur och Ludvig har ju varit hos oss nu ihelgen, och då har man ju fått ställa upp på att vara lite lekledare! därför satte jag mig och rita med Arthur, han är ju en riktig konstnär ;D hahaha.

Lördag

Har lekt med våra.... vad ska man kalla dom? jag har iallafall lekt med ungarna som vi tar hand om var tredje helg! :P det är ganska kul, speciellt när man kan vara dum mot dom ;P hahaha.
Fast den ena gråter för minsta lilla, as jobbigt! :P jag tog hans pokemon så börja han gråta :P
Sen stog jag och mobbade hans pokemon, har döpt om dom nu, en heter uglymon! haha.

Usch, den här helgen har vait riktigt seg, och den är inte ens slut!
Jag kommer inte ens ihåg vad jag gjorde igår? :/ Och idag vaknade jag av Robert som säger att vi ska på lång promenad med albin, jag tar mig upp fast jag har träningsvärk i arslet som faan och går med dom i nästan 2 timmar! Så nu har jag gjort nått bra idag :)

Min nya fiiina blogg ;D

Faan nu har jag skaffat mig en blogg med ;) haha.
C-dubbelO-L-T (som vissa skulle säga) hahaha.