Det nya och gamla

Dag fem på det nya året och det känns ju helt okej med ett nytt fräscht år, som de egentligen alltid gör såhär i början men det ska väl avta det med om ett tag.
Året har börjat bra och jag hoppas verkligen att det fortsätter så, fast det hänger väl på mig vad jag gör av allt, ska tänka klokt och ta vara på de chanser som kommer.
 
2012 var väl ett ganska bra år om jag tänker efter? Kan inte ens komma på något längre tillbaka än augusti? haha. Så typiskt mig..
Men de året började väl med skolan antar jag, usch jag har verkligen inget minne som sträcker sig dit bort? Med tanke på de hände de väl inget speciellt heller. Sen när de närmade sig slutet på terminen i början av maj där så fick jag mitt älskade jobb. Fick ett sommarvik, mitt första sommarjobb, haha. Sen blev jag kvar och det kan inte vara bättre, trivs som fisken i vattnet och de blir ju inte sämre när man så ofta får höra att man passar bra där och att de vill att jag ska jobba mer där.
Med jobbet så har jag vuxit något enormt, trodde inte riktigt på folk som sa att man växer som människa av saker? Kände inte ens att jag vuxit när jag fick Theo, jag va ju samma Linn liksom. Men med jobbet nu, jösses vilket kliv jag har tagit måste jag säga. Är faktiskt stolt över mig själv!
 
Sen hösten och skolan började igen, har varit ganska tråkiga kurser tycker jag men de är tur att man har klassisar som gör det så jäkla värt att gå till skolan. Tog på mig en kurs på engelska som jag velat men inte vågat för att den är just på engelska. Knäppa mig, den här kursen har gett mig mycket tillbaka och jag är så glad att jag tog mig an den.
 
De är väl de största saker som hänt 2012, sen har det varit andra bra och roliga höjdpunkter. 
En vecka i sthlm med familjen, jag och Theo drog en "shop til we drop". Små utflykter med familjen. Blev ägare till min första bil. Theos första biobesök. Maskeradfest, LMFAO. Attitude STHLM med Linda. Lars Wallin "show" med BF kursen. Julfest hos Emma. Uppdaterade min tatuering.
 
Ja men de här året har ju inte varit så pjåkigt, nu väntar jag på ett grymt nytt sådant!
 
(Jag får återkomma med bilder i ett annat inlägg)
 
 

Kommentarer
Postat av: Tess

Gott Nytt år!
Du har all rätt att känna dig stolt Linn. Bra kämpat!

Svar: Tack Tess! :)Och gott nytt år på dig med! :) <3
Linn

2013-01-05 @ 22:12:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback