I love multitasking

Varför har man ingen av-knapp? Ibland (läs: för det mesta) skulle jag faktiskt behöva ha en sådan knapp. Det kan ju vara så att man vill göra lite för mycket ibland och att man faktiskt behöver ta det lugnt också. Men här finns det typ inget sånt läge nu förtiden på både gott och ont.
 
Jag älskar att ha saker att göra hela tiden, det får mig att må bra och att inte känna mig rastlös som jag gör väldigt lätt. Men ibland kan det vara bra att lyssna på sin kropp när den ger en signaler på att ta det lugnt innan det är försent. Sömn till exempel, det är ganska viktigt men det har jag inte kommit på förren på morgonen när det är försent iallafall.
 
Nu sitter jag här vid datan och ska plugga. Nu lät det ju kanske som att jag inte gör det, men det gör jag. Jag letar inspiration till BF-kursen, vilket går ganska bra. Samtidigt spolar jag upp badvatten så jag kan hoppa ner i badet när jag känner mig klar här. Och när jag ligger i badet ska jag läsa min tidning som jag aldrig annars får tid med. Förut hade jag iphonen i badet för att få gjort de som jag inte hann, men jag märkte att den inte gillade fukten så de går bort..
 
 
Ja, jag gillar att multitaska och hålla mig sysselsatt annars kliar de i fingrar, ben och huvud!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback