LMFAO!

Alltså hur kan jag ha glömt att skriva om maskeraden jag var på?! Första gången jag går ut och roar mig på bra länge och jag skriver inte om de, haha.
 
Nej men här i slutet av oktober så var det maskerad dags igen, som har blivit lite av en tradition. Alltid lika kul med maskerad och träffa på gamla vänner! Så detta år bjöd jag med Linda, kände att vi behövde komma ut och ha kul.
Så vi spåna och spåna på vad vi skulle vara för nått. Vi ville helst vara sammanlänkade på något sätt och de va rätt svårt att komma på nått bra som typ ingen aning varit. För man måste absolut vara orginell när man går på maskerad tycker jag. Efter mycket tänk och inget bra resultat kom det som en blixt från klar himmel: LMFAO!
 
Hur kul är inte dom liksom? De är grabbar som verkligen är min "humor" eller hur ska man uttrycka sig? Älskar deras outfits och danser, ja de verkar som kul typer. Så där spikade vi det och började vårat letande efter perfekta kläder och accessoarer. Jag tyckte verkligen att vi lyckades med vårat uppgift, att vara LMFAO fast liite mer kvinnliga då!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback