Lite tankar

Nu är äntligen denna vecka slut skulle man ju vilja skriva, men i mitt fall så är det ju inte de. Men ikväll är det iallafall ledigt och det ska spenderas i soffan med god mat, godis, familjen och x-factor, sen sovmorgon imorrn på de blir ju great! Börjar inte förren 12 imorrn så det är skönt faktiskt.
 
Idag har man varit på Eskilstuna kuriren och deltagit i en fokusgrupp. Lärorikt att se hur det går till, satt i ett rum med några medarbetare och pratade runt hur ens medievanor är och hur man tar in sina nyheter. När vi var klara fick vi biobiljett och ett spel, jättesnällt. Jag kunde ha gjort de "gratis", är kul att se hur saker går till på en redaktion och sen ska de bli spännande och se om de kommer ta till sig några av idéerna som vi ungdomar hade.
 
Svängde sen hem och hämtade ut mina kursböcker som kom idag, enda gången jag är spänd på att hämta ut kursböcker? haha. Men detta är ju så mycket mer än tråkig litteratur, de är inspirationsböcker, den ena är skriven av Alexander MqQueen de ni.
Dom är riktigt tjocka, men de betyder bara mer inspo, ska sätta mig ikväll och kolla igenom dom och låta idéerna flöda.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback