Bilägare!

Idag är jag glaad! Kände att de va lite halvjobbigt imorse när jag vaknade upp till smutstvätt, disk och hundtussar på golvet. Orkade inte ta tag i det alls så jag lät bli.
Sen blev de andra bullar. Runt lunchtid åkte jag och mami till Landrins bil och hämtade Min bil. Ah jag kan knappt tro det, att jag har en egen bil, skumt?!
Igår sa jag till mamma att jag hade sett en bil som jag ville ha. Så när jag va på jobbet igår åkte hon och hennes sambo och kollade på den och provkörde den. Sedan blev jag bilägare! haha.
Ja, så hämtade vi den idag och jag känner mig så nöjd och glad. Tänk att jag kunde göra de av en bil? En bil liksom som jag är noll intresserad av egentligen. Men nu så, nu ska jag åka och fixa lite saker som kan vara bra att ha i bilen. Vet dock bara att jag ska köpa ett sparkskydd till Theo, sen får vi se om de finns fler roliga saker.
Ett namn borde pärlan ha, men inte bettan eller nått sånt som alla andra heter detta är mer class. Så jag ska nog klura ut något bra. Här kommer iallafall en halvbra bild på min söta lilla merca:

Kommentarer
Postat av: Linda

Nej fan va roligt : )

2012-05-14 @ 10:37:58
URL: http://lindastenqvist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback