Theo & Saki

Usch va trött jag är alltså, fattar inte hur jag kan vara de när jag gått och lagt mig runt tio dom senaste dagarna? Kanske måste lägga mig ännu tidigare, men vem har lust med de, haha.
Skjutsade Theo till dagis imorse och tog Saki med mig. Så här utanför skulle dom två springa till bilen, Theo ropade på Saki och sa spring, så sprang dom två bredvid varandra bort till bilen. De är så gulligt att de!
Saki är verkligen ett syskon till Theo. Han berättar saker för henne, han vill leka med henne med stängd dörr inne på hans rum och dom ska ligga i sängen tillsammans och kolla film osv. De är så kul att se dom två alltså.
Dom leker jätteofta och så fint. Helst ska Saki leka med hans bilar i garaget, vilket är lite svårt. Eller om han dansar  så ska hon dansa och klappar han händerna ska hon de med, lite problematiskt ibland men oftast får mamma rycka in och be Saki göra saker.
Men de är så mysigt att se, dom älskar verkligen varandra och Theo tar Saki verkligen som ett barn. De är ingen skillnad på om han pratar med henne eller mig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback