Då och nu

Nu väntar jag på att Theo ska somna så jag kan lägga mig och kolla på film i sovrummet. Längtar redan som ni vet.

Medan jag väntar tänkte jag nu skriva lite hur mitt liv ser ut nu jämför med fem månader sedan. Då va jag hemma och gjorde inte mycket, jag va lite "hemmafru" så att säga. Jag tog hand om barn, hund och hem på heltid medan Robert jobbade.
Det va inte direkt det optimala men jag hade inte så mycket mer att göra just då, jag sökte jobb gick på arbetsintervjuer men inget mer av de. Sen fick jag tillbaka mitt förra jobb på sjukhuset så de dög bra då tyckte jag.
Jag hade sökt till mdh redan i maj tror jag, men man fick inte reda på om man kom in förren i början av augusti? Jag va ju tvärsäker på att jag inte skulle komma in så jag fortsatte att sökta jobb och kolla runt på vad jag ville göra i framtiden.

Men så kom den dagen då beskedet kom och jag trodde verkligen att jag läste fel när det stod antagen. Jag började gråta och va tvungen att ringa skolan och få det bekräftat av någon annan än mig själv. Men så va det, jag kom in!
Så från den 29e augusti så har jag pluggat på mdh, informationsdesign med inriktningen textdesign. De känns verkligen bra även fast de är så tufft! Första veckan hade jag migrän tre gånger, haha. Men man börjar ställa in sig på pluggmode nu och de blir bättre.


Jag har avslutat mina två första kursen, träffat många nya kompisar och är påväg mot ett mål. Så mitt liv känns jäkligt rätt nu alltså, jag är så nöjd och glad!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback