Vakten

Jag sover som en gnu nu för tiden. hahaa. Jag sover jättetungt och djupt, har gjort de dom senaste två dagarna. Och de resulterar ju i att jag vaknar sent, vilket inte är så jäkla kul?

Så har jag fått en ny sängkamrat eftersom Robert skippar sängen för soffan :P Han vill inte sova så trångt och vill inte heller riskera att han slår i magen eller så. Men de känns skönt för mig, för jag ligger ju så obekvämt för de mesta. Så jag skulle nog bara bli irriterad om vi sov bredvid varann!


Den nya sängkamraten är Saki! Jag märker aldrig när hon kommer upp på natten, men på morgonen så ligger hon där nere vid mina fötter och kikar på mig :)

Hon har blivit så otroligt vaktig, hur säger man, inte mot för de är ju mig hon vaktar? :P Men ni fattar, hon vaktar mig otroligt mycket och har börjat göra de på sista tiden. Ingen annan hund får komma nära mig, då ställer hon sig i vägen.
För några dagar sen låg hon på golvet vid mig, och varje gång Albin kom nära sovrummet rusa hon ut och morrade lite. Nu har hon avancerat, så nu ligger hon som sagt i sängen och vaktar mig.

Jag tror att hon förstår att något är på gång? Om inte så känner hon att jag är svagare än vanligt, och eftersom jag är alfahona måste hon vara god med mig. Därför tar hon hand om mig på hennes sätt.
Jag kan inte ens gå in på toaletten och stänga dörren, för då står hon där utanför och gnäller.


Så söt mattes lilla älskling!Kommentarer
Postat av: Helen

Vad mysigt de låter och så fin hon är =)

2009-11-12 @ 14:54:15
URL: http://helenjunttila.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback