Tattoos

Sitter och kollar på tatueringar, jag böjar bli sugen på att göra en till! Jag har vart de ganska länge, men skjutit de åt sidan ett tag. Men nu börjar jag tänka mycket på de igen och de är när man tänker mycket på de man blir sådär jättesugen.

Jag har lite olika förslag på va man skulle kunna göra.. Men samtidigt så vill jag inte ha för mycket olika motiv. Så man kanske kan försöka bygga ihop med nån av dom andra på något snyggt sätt?

En sak som skulle vara väldigt betydelsefullt är att skriva in bebisens namn, men om de blir fler små bebisar? Då måste man skriva in alla sina barns namn och de kanske inte passar sig med den första man gjorde sen? Så de vet jag inte om jag vill göra.
Samtidigt så om jag skriver ett tjejnamn nånstans så kommer folk runt omkring tro att de är mitt namn, och skriver jag in ett killnamn så kommer säkert folk tro att de är min pojkvänsnamn. Men man kan ju skriva namnet och sen typ födelsedatum eller nått sånt.. Men njaa, jag vet inte?

Jag tänker inte ens på att jag har tatueringar, när man väl ser dom så är de typ: - Jamen titta, där har jag ju en tatuering! hahaha. ;D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback